Follow Us

August 8, 2017

Skal du med på kursus i fantastisk Castel Vittorio med Pust Rejser og med mig som malelærer? Se mere på Pust Rejser hvor du også kan booke din rejse 10-16 september. Jeg glæder mig!!

March 17, 2017

Her holder jeg kursus i juni. På alle måder højt til loftet og helt igennem forrygende sted #fantastico #castelvittorio Pia Scharling🌟 Inspiration gennem rejser er kilde til fornyet energi. Du kan få nye ideer til dine malerier eller møde nye vinkler på dit liv gennem arbejdet med maleriet og kreativiteten. Turen sig til såvel begyndere som erfarne. Tag med på en rejse hvor du både kan være aktiv og finde ro og balance.

March 3, 2017

Har sagt ja til 2 opgaver hvor jeg er tilbage til udgangspunktet, design og indretning. Rigtig gode tider.

December 8, 2016

Der er folk der maler i mit atelier og de kan også danse👊vi bliver klogere på folkeskolen. Fotograf @pernillekaalund

November 27, 2016

Der var fart på den her weekend. Rørholmsgade holder❤️ Lukker ned for udstillingen i dyb taknemmelighed. Tak for: Samtaler om kunst, udveksling af ideer, blomster, bøger, champagne, grin, masser af værker der fik nye hjem, kram og gensyn med gode folk🙏 #KunstErKommetForAtBlive

August 4, 2015

Nu er ateliet i Italien meget klar til start.. Efter et meget travlt forår med bla. gobelin opgaven, er galleriet i Jylland efterhånden utålmodige efter nye værker. Jeg har også indledt et samrabejde med Galleri Charlotte Tønder, der lagde fint ud og solgte et billede allerede den første dag. Ellers står den på et spændende samarbejde med Københavns Kommune om at uddanne noget de kalder for "Kultur Ambassadørere". 25 personer, der skal ud og arbejde i folkeskolen.

Jeg skal også male et portræt, det er krævende håndværk og lidt skræmmende arbejde. Glæder mig allerede...

August 1, 2015

 

Jeg har fået hjælp af en fantastisk veninde og hendes blærede netværk til at lave et flot katalog.  Send mig en mail og jeg vil med glæde sende et eksemplar til dig.

July 22, 2015

Massimo hænger plakater op for Ceriana Arte 2015. Det der Italien har det med at falde på plads på mystisk vis. Jeg kommer med min nordiske utålmodighed og har så meget at lære. Stor øvelse! 

 

 

July 16, 2015


Slæber hele Cirkus Blachmann Udsholt rundt i 37 grader for at tjekke über cool design. Det hele værd for vi elsker DimoreStudio. Her er inspiration til mange opgaver. Denne gang gælder det inspiration til gobelinerne jeg skal hjem og lave. Vi flytter ind! 

 

 

June 11, 2015

 

Galleriet hvor jeg er tilknyttet udstiller i Øksnehallen i denne weekenden. Nordens største kunstudstilling. 

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon

March 17, 2017

November 27, 2016

July 16, 2015

June 11, 2015

Please reload

Recent Posts
Archive
Please reload

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • Pinterest - Black Circle

© 2023 by ADAM SCHARF. Proudly created with Wix.com