top of page
Søg
  • Forfatters billedeCamilla Blachmann

Italiensk arbejdsro og om at holde styr på opgaverne


Nu er ateliet i Italien meget klar til start.. Efter et meget travlt forår med bla. gobelin opgaven, er galleriet i Jylland efterhånden utålmodige efter nye værker. Jeg har også indledt et samrabejde med Galleri Charlotte Tønder, der lagde fint ud og solgte et billede allerede den første dag. Ellers står den på et spændende samarbejde med Københavns Kommune om at uddanne noget de kalder for "Kultur Ambassadørere". 25 personer, der skal ud og arbejde i folkeskolen.

Jeg skal også male et portræt, det er krævende håndværk og lidt skræmmende arbejde. Glæder mig allerede!

I denne uge skal jeg lige en lille tur til ateriet i Italien, og så er der fokus på galleriet i Bryrup og deres store oktober udstilling.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page