August 8, 2017

Skal du med på kursus i fantastisk Castel Vittorio med Pust Rejser og med mig som malelærer? Se mere på Pust Rejser hvor du også kan booke din rejse 10-16 september. Jeg glæder mig!!

March 17, 2017

Her holder jeg kursus i juni. På alle måder højt til loftet og helt igennem forrygende sted #fantastico #castelvittorio Pia Scharling🌟 Inspiration gennem rejser er kilde til fornyet energi. Du kan få nye ideer til dine malerier eller møde nye vinkler på dit liv gennem arbejdet med maleriet og kreativiteten. Turen sig til såvel begyndere som erfarne. Tag med på en rejse hvor du både kan være aktiv og finde ro og balance.

March 3, 2017

Har sagt ja til 2 opgaver hvor jeg er tilbage til udgangspunktet, design og indretning. Rigtig gode tider.

December 8, 2016

Der er folk der maler i mit atelier og de kan også danse👊vi bliver klogere på folkeskolen. Fotograf @pernillekaalund

November 27, 2016

Der var fart på den her weekend. Rørholmsgade holder❤️ Lukker ned for udstillingen i dyb taknemmelighed. Tak for: Samtaler om kunst, udveksling af ideer, blomster, bøger, champagne, grin, masser af værker der fik nye hjem, kram og gensyn med gode folk🙏 #KunstErKommetForAtBlive

August 4, 2015

Nu er ateliet i Italien meget klar til start.. Efter et meget travlt forår med bla. gobelin opgaven, er galleriet i Jylland efterhånden utålmodige efter nye værker. Jeg har også indledt et samrabejde med Galleri Charlotte Tønder, der lagde fint ud og solgte et billede allerede den første dag. Ellers står den på et spændende samarbejde med Københavns Kommune om at uddanne noget de kalder for "Kultur Ambassadørere". 25 personer, der skal ud og arbejde i folkeskolen.

Jeg skal også male et portræt, det er krævende håndværk og lidt skræmmende arbejde. Glæder mig allerede!

 I denne uge skal jeg lige en lille tur til ateriet i Italien, og så er der fokus på galleriet i Bryrup og deres store oktober udstilling. 

August 1, 2015

 

Jeg har fået hjælp af en fantastisk veninde og hendes blærede netværk til at lave et flot katalog.  Send mig en mail og jeg vil med glæde sende et eksemplar til dig.

July 22, 2015

Massimo hænger plakater op for Ceriana Arte 2015. Det der Italien har det med at falde på plads på mystisk vis. Jeg kommer med min nordiske utålmodighed og har så meget at lære. Stor øvelse! 

 

 

July 16, 2015


Slæber hele Cirkus Blachmann Udsholt rundt i 37 grader for at tjekke über cool design. Det hele værd for vi elsker DimoreStudio. Her er inspiration til mange opgaver. Denne gang gælder det inspiration til gobelinerne jeg skal hjem og lave. Vi flytter ind! 

 

 

June 11, 2015

 

Galleriet hvor jeg er tilknyttet udstiller i Øksnehallen i denne weekenden. Nordens største kunstudstilling. 

June 3, 2015

Om at få trukket lys på mit atelier i Italien: En ven henter sin kæreste, han henter en ven, han kender en elektriker! Ven, kæreste, datter, elektriker og 3 nye genboer kommer forbi og har mange gode ideer, fagter og ord. Alle går hjem og tænker (Læs:sover til middag) Kl 20, vi mødes på baren til drinks allesammen og laver en plan. Næste morgen kl. 9. Mødes på anden bar, drikker 3 kopper kaffe og tager tilløb. Ven, datter og kæreste kører alle i min lille bil ned til kysten hos anden nye bekendt for i 3 timer at kigger på ledninger, kontakter, kabler og andet jeg ikke vidste jeg havde en holdning til. Alle går meget op i hver en lille dims også den søde mand i butikken. Så lige en kaffe og op af bjerget igen. Da jeg meget rørt takker for al deres tid og ikke mindst engagement i at den nye pige i byen får lys svarer de: No problem it's just us! Se you tonight for drinks my dear. 
 

February 14, 2015

Efter flere uger her i Marrakech er den stadig hel gal! Min indre gps er også møj dårlig i Cph, og her er det bare meget værre. Har været ude og købe pigment farver. Er mere til det der med faste priser. Nu er vi helt trætte, glade og med masser af vilde farver i baggagen og må straks hjem og ha noget myntete. Jalla!

 

 

December 27, 2014

Så er vi tilbage på vores eget bjerg🏂Denne by lærer mig så meget, i denne tid er temaet TÅLMODIGHED. Vi ser arbejdende ud, men ærlig talt flytter vi rundt på støvet og kigger mest på. Har sidste byggemøde i aften inden afgang til DK. Har igen lært nye spændende italienske glose bla. struttura portante og uh diventa costoso. ("Bærende konstruktion"og "uh det bliver dyrt") På en eller anden måde falder tingene i hak i sit eget tempo. Piano piano

 

 

December 1, 2014

 

Har lige hørt Suzanne Brøgger sige "Jeg er taget til Damaskus for at købe et stykke sæbe. Nedbryd dine vaner og hold dig levende" 
Tror bare jeg napper i Netto, men det kan være at jeg køber noget andet end jeg plejer, det bliver en skøn dag!

 

Det der december holder! Godt selskab hele vejen. En veninde sagde i går: "Jeg har aldrig travlt, men jeg skal somme tider skynde mig for ikke at få det" Den vil jeg meditere lidt over på atelieret i dag. Er gået i tegnemode og mødte ham her: 

Ha' et åbent sind.

August 14, 2014

 

Stor seperat udstilling i Gentofte. Så spændt på dagen i morgen. Fikser de sidste detaljer idag, og så er vi klar!!! Har som altid verdens bedste hjælper. 

Åben hver dag 16-18 fra torsdag den 14. Love love love……

Older Posts >

Please reload

Recent Posts

March 17, 2017

November 27, 2016

July 16, 2015

June 11, 2015

Please reload

Please reload

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Search By Tags

Åbning i Svenske Villa

August 14, 2014

 

Stor seperat udstilling i Gentofte. Så spændt på dagen i morgen. Fikser de sidste detaljer idag, og så er vi klar!!! Har som altid verdens bedste hjælper. 

Åben hver dag 16-18 fra torsdag den 14. Love love love……

Please reload