top of page
Søg
  • Forfatters billedeCamilla Blachmann

Og der kom lys


Om at få trukket lys på mit atelier i Italien: En ven henter sin kæreste, han henter en ven, han kender en elektriker! Ven, kæreste, datter, elektriker og 3 nye genboer kommer forbi og har mange gode ideer, fagter og ord. Alle går hjem og tænker (Læs:sover til middag) Kl 20, vi mødes på baren til drinks allesammen og laver en plan. Næste morgen kl. 9. Mødes på anden bar, drikker 3 kopper kaffe og tager tilløb. Ven, datter og kæreste kører alle i min lille bil ned til kysten hos anden nye bekendt for i 3 timer at kigger på ledninger, kontakter, kabler og andet jeg ikke vidste jeg havde en holdning til. Alle går meget op i hver en lille dims også den søde mand i butikken. Så lige en kaffe og op af bjerget igen. Da jeg meget rørt takker for al deres tid og ikke mindst engagement i at den nye pige i byen får lys svarer de: No problem it's just us! Se you tonight for drinks my dear.


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page